BejelentésÜzlet Interneten
Otthon munka

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

FastCashMega!
A FastCashMega (továbbiakban FCM) 2012. január(!) óta működik,
...ÉS FOLYAMATOSAN, RENDESEN FIZET.
Az USA-ban (Kaliforniában) van bejegyezve a cég, legális üzlet, a kaliforniai törvények szabályozzák működését. Internetes reklámozással foglalkoznak, a reklám spotok, melyeket vásárolni lehet náluk, bannerhelyek megvásárlását jelentik (ebben is hasonlít a kedvelt BannersBroker-re). Az oldal a Zeekrewardsnál megszokott módon Google fordítóval is működik.
Jelenleg 25.000 tagja van a programnak, szeptemberben - a Zeekrewards leállása után - kezdett igazán ismertté és kedveltté válni a befektetők körében. Hazánkban sem nagyon elterjedt még, de mivel nagyon egyszerű a program működése és nem is kell hozzá túl nagy kezdőtőke, borítékolom, hogy hamarosan az egyik kedvence lesz a magyar befektetőknek is. Megjegyzem, a Zeekrewards után már nagyon vártunk egy stabil, jól működő, egyszerű, mindenki által végezhető online üzletre!
Nincs tagdíj, havidíj! Reklámspot-okat kell vásárolni, ezzel lehet elkezdeni a befektetést. Az első spot megvásárlása (10$) tartalmazza a tagdíjat, innentől kezdve upgradelve vagyunk.
Kétféle hosszú távú passzív jövedelmet biztosít, alacsony kezdeti befektetés mellett. Aki saját befektetői csoporttal rendelkezik, akár 5-féle módon termelheti a bevételt! Könnyen kezelhető felület a webirodában! Azonos lakcímmel, IP-címmel, ugyanarról a gépről is lehet regisztrálni, csak az emailcím és az ebank legyen más!
Működése:
Kétféle befektetési lehetőség található. Az egyik azoknak kedvez, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy az üzlet továbbajánlásával foglalkozzanak (CYCLER SPOT). De azok sincsenek kizárva ebből a befektetési formából, akik nem hívnak meg senkit.
A második lehetőség (PROFIT UNIT): fix napi kamatozással 60 napon keresztül. Ide egyáltalán nem szükséges tagokat behozni, ez magától dolgozik.
1. CYCLER SPOT
Ez tehát az a befektetési forma, ahol nem árt, HA VAN NÉHÁNY AKTÍV TAG AZ AJÁNLÓI VONALUNKBAN.

   A Cash Balanceban lévő pénzt bármikor elutalhatjuk a bankszámlánkra vagy visszaforgathatjuk. általánosan ismert referált jutalékot lejjebb részletesen leírom.
2. PROFIT UNIT
Úgynevezett profit unitokat lehet vásárolni 10$-ért. De csak akkor tudsz venni, ha van legalább egy 10$-értékü Cycler Spot-od.
Ezek a unitok 60 napig mennek, napi 0,3$-t termelnek a hét minden napján. A hozamot minden nap jóváírják, így jól követhető, hogyan termelnek a unitok.

 2. referall cycle bonus 10%

A rendszer engedi azonos háztartásban élők, azonos géppel, IP-címmel történő regisztrálását. De minden tagnak saját külön fizetési processzorról kell vásárolnia vagy pénzt kikérnie.
Hogyan lehet kivenni a pénzt?
A kifizetési limit 1$, és nincs kezelési költség amit a cég levonna. A fent felsorolt e-bankokat tudod igénybe venni, akik persze leveszik a hasznukat.
Tennivalók
Upgradelni NEM kell a tagságunkat, az első vásárlásunk tartalmazza ezt! Maximum. 2 db Cycler Spot-ot  vehetünk. Ha megvettük, utána nincs semmi teendő velük, magától elindul a kipörgés. Profit Unitból 1-999 db-ot vehetünk. Tennivaló ezekkel sincs.

Regisztráció
Az alábbi linken:
http://fastcashmega.com/?ref=sziszili
Az oldal megnyitása után álltsd magyarra, ha szükséges! Téjékozódj,...és ha eldöntötted újra angol nyelv és JOIN NOW!
Köszöntelek a csapatomban!

 A regi alján látod a felhasználónevet. sziszili

 Ha nem az van másik böngészőt váltsál.
Jó munkát!
Ha kérdésed van, kérlek keress az alábbi elérhetőségeimen.
Link:  http://fastcashmega.com/?ref=sziszili
Elérhetőség:
szikgyorgy@gmail.com
   Skype: szikszay191
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!